Lomakkeet

Sähköisellä lomakkeella saat asiasi eteenpäin vuorokaudenajasta riippumatta – turvallisesti ja nopeasti.

Asiakkaanamme käytössäsi on kattavasti taloyhtiölle tarpeellisia lomakkeita ja todistuksia sähköisenä ja tulosteina – aina muutostyöilmoituksesta isännöitsijätodistukseen. Joidenkin taloyhtiön lomakkeiden käyttö edellyttää tunnuksia Hausvise-palveluun. Asiakkaanamme ja taloyhtiön osakkaana saat tunnukset laittamalla viestiä isännöitsijällesi tai asiakaspalveluumme. Lomakkeiden lisäksi Hausvise-palvelussa näet oman asuntosi perus- ja laskutustiedot sekä taloyhtiösi tiedotteet. Jos et löydä Hausvise-palvelusta etsimääsi lomaketta, ota yhteyttä taloyhtiösi isännöitsijään.

Muutostyöilmoitus

Remontti tulossa? Muistathan hakea taloyhtiöltä luvan ennen töiden aloitusta! 

Taloyhtiön osakkaiden tulee hakea kirjallinen lupa huoneistossa tehtäville remonteille. Selvitys remontista toimitetaan isännöitsijälle oheisella lomakkeella. Ilmoitus tulee tehdä, kun asunnossa tehdään suurempaa remonttia, joka kajoaa kiinteisiin rakenteisiin.

Vasta kun muutostyöilmoitus on käsitelty ja hyväksytty, voi osakas aloittaa remontin.

Vikailmoitus

Jos asunnon lämmitys reistailee tai törmäät muuhun kiireettömään vikaan, vikailmoitus vie tiedon eteenpäin.

Vikailmoitus tehdään, kun asunnossa on kiireettömiä vikoja, jotka ovat taloyhtiön vastuulla. Ilmoituksen voit tehdä taloyhtiösivuilla.

Kiireelliset päivystystehtävät ilmoitetaan aina taloyhtiökohtaisen kiinteistöhuollon asiakastuen numeroon. Taloyhtiösi huoltofirman yhteystiedot löydät esimerkiksi porraskäytävän ilmoitustaululta.

Tarjouspyyntö

Olemme mielellämme taloyhtiösi apuna! Räätälöimme palvelut taloyhtiösi kokoon ja tarpeisiin sopiviksi, ja toteutamme ne kilpailukykyiseen hintaan – aina yhtä laadukkaasti.

Jätä tarjouspyyntö niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Muuttoilmoitus

Tulossa tai menossa? Tee muuttoilmoitus isännöitsijälle – näin saat nimesi asukasluetteloon.

Kun muutat taloyhtiöön ja teet muuttoilmoituksen isännöitsijälle, lisäämme sinut asukasluetteloon. Näin saat kaikkia asukkaita koskevat tiedotteet sekä palvelut käyttöösi.

Muistathan tehdä muuttoilmoituksen myös Digi- ja väestötietovirastoon sekä Postille, jotta uusi osoitteesi on myös siellä tiedossa.

Häiriöilmoitus

Oman kodin rauha on meille kaikille tärkeä. Ilmoitathan meille, jos taloyhtiössä ilmenee häiritsevää käyttäytymistä. 

Häiriöilmoitus tehdään jos naapurista kantautuva melu on toistuvaa, eikä kuulu normaaliin elämään ja jos olet jo itse yrittänyt puuttua asiaan. (Varauduthan siihen, että häiriöilmoituksen tekijä voidaan kutsua todistajaksi jos asia päätyy oikeuskäsittelyyn.)

Mikäli saamme samasta häiriöstä ilmoituksia useammalta asukkaasta / useammasta asunnosta, otamme asian käsittelyyn.

Helsinki:

Käpyläntie 7, 00600 Helsinki
Sopimuksen mukaan

p. 010 739 2390
asiakaspalvelu@es-isannointi.fi

Kouvola:

Torikatu 6, 45100 Kouvola
Avoinna arkisin klo 9–15

p. 010 739 2390
asiakaspalvelu@es-isannointi.fi