Palvelumme

Jokainen taloyhtiö on meille yksilöllinen, mutta yhtä laadukas isännöinti kuuluu kaikille.

Isännöinti pitää kodit arvossaan

Meiltä saat kaikki taloyhtiölle tarpeelliset isännöintipalvelut – ja vähän enemmänkin! Vankan perusosaamisen lisäksi palveluissamme näkyy pitkä ja alati karttuva kokemus sekä inhimillinen työote. Taloyhtiöiden hallitukset ovat työnantajamme, mutta olemme helposti myös asukkaiden tavoitettavissa, sillä meille koko talon väki on tärkeää. Huolehdimme taloyhtiöiden kirjanpidosta ja raha-asioista vahvalla ammattitaidolla ja kasvatamme kanssanne taloyhtiön arvoa. Vankka talous- sekä strategiaosaamisemme auttaa taloyhtiöitä pitämään rahatilanteensa vakaana, ja etsimme aina parhaita taloudellisia ratkaisuja myös tulevaisuutta ajatellen.

Ota yhteyttä!

Tekninen isännöinti

Kun taloyhtiön arjessa vastaan tulee teknistä osaamista vaativia asioita, tekninen isännöitsijämme toimii kohteesta vastaavan isännöitsijän apuna. Pääkaupunkiseudulla voimme tarvittaessa hyödyntää myös toimivaa yhteistyöverkostoa, jonka avulla pulma kuin pulma saadaan ratkaistua jouhevasti.

Taloushallintopalvelut

ES Konsernin taloushallinto vastaa kirjanpidosta, vuokra- ja vastikevalvonnasta ja laskutuksesta sekä palkanlaskennasta ammattitaitoisella ja reippaalla otteella.

Sähköiset palvelut

Hausvisen henkilökohtaisten asukassivujen kautta sinun on asiakkaanamme mahdollista hoitaa taloyhtiöösi ja omaan asumiseesi liittyvät asiat vaivattomasti yhden sähköisen kanavan kautta.   Kaikilla taloyhtiöillä ja osakkailla on käytössään Hausvisen isännöintijärjestelmän mahdollistama kattava asiakaspalvelukokonaisuus, johon sisältyvät mm. muutostyöilmoitusten sähköinen käsittely, oman talouden seuranta, tiedotteet ja asumisen tietopankki.

Helsinki:

Käpyläntie 7, 00600 Helsinki
Sopimuksen mukaan

p. 010 739 2390
asiakaspalvelu@es-isannointi.fi

Kouvola:

Torikatu 6, 45100 Kouvola
Avoinna arkisin klo 9–15

p. 010 739 2390
asiakaspalvelu@es-isannointi.fi