Rekry

Etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia kiinteistöalan osaajia ja hyviä tyyppejä monipuolisiin työtehtäviin ja kodikkaaseen työyhteisöön!

Tule töihin ES Isännöinnille!

Etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia kiinteistöalan osaajia ja hyviä tyyppejä monipuolisiin työtehtäviin ja kodikkaaseen työyhteisöön!

ES Isännöinti huolehtii taloyhtiöistä ja niiden asukkaista pääkaupunkiseudulla ja Kymenlaaksossa. Tunnemme kotien mittaamattoman tunnearvon, ja autamme osakkaita säilyttämään asuntonsa arvon myös tulevaisuudessa.

 

Millaista työtä tarjoamme?

Olemme ketterä kiinteistöalan toimija, jolle avoin ja reilu työote on tärkeää. Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen ja vakaan työpaikan lämminhenkisessä porukassamme. Yrityksemme kompakti koko on voimavara: meillä uusia ideoita ja kehitysehdotuksia voi esittää reippaasti ja mutkattomasti!

Toimialueemme sijaitsevat Kymenlaaksossa (Kouvolassa ja Kotkassa) ja pääkaupunkiseudulla. Paikkoja on avoinna molempiin sijainteihin. Työt on mahdollista aloittaa sopimuksen mukaan omasta tilanteestasi riippuen. Pääosin kaikki tarjoamamme työsuhteet ovat toistaiseksi voimassa olevia ja kokoaikaisia.

Mitä odotamme sinulta?

Jos sinulla on taskussasi sopiva koulutus tai rutkasti kiinnostusta alalla työskentelyyn, hae rohkeasti mukaan! Arvostamme mm. isännöitsijän, kiinteistösihteerin tai muuta kiinteistöalan koulutusta, mutta järjestämme tarpeen tullen myös koulutusta porukkaamme liittyville henkilöille.

Meillä ES Isännöinnillä työtämme ohjaavat aina korkeaan laatuun pyrkiminen, palvelu varmalla ja ripeällä otteella sekä asenne, että kaikki ongelmat ratkotaan tavalla tai toisella asiakkaamme parhaaksi. Toivomme, että jaat kanssamme saman arvomaailman työntekijänä.

Hae meille!

Palkkatoiveesi
Max. tiedoston koko: 128 MB.
Voit liittää mukaan esim. ansioluettelosi.

Helsinki:

Käpyläntie 7, 00600 Helsinki
Sopimuksen mukaan

p. 010 739 2390
asiakaspalvelu@es-isannointi.fi

Kouvola:

Torikatu 6, 45100 Kouvola
Avoinna arkisin klo 9–15

p. 010 739 2390
asiakaspalvelu@es-isannointi.fi